
Tradycyjne receptury i smaki, tona zużytej mąki dziennie, ciepłe bułki i chleb znikające z piekarni tuż po wypieczeniu. I tak już od ponad 30 lat. Jarosław Grochowalski z wypiekami na twarzy opowiada o tym, jak się robi biznes na Starówce.
Piekarnia Grochowalski to rodzinny biznes, który funkcjonuje z powodzeniem przy ulicy Podmurnej od ponad 30 lat. Jej właściciel uważa, ze najważniejsze w prowadzeniu działalności w tak specyficznym miejscu, jest to aby Starówka tętniła życiem, bo to powoduje, że klientów nie brakuje. Rzemieślnik, dba też o to by jakość wypieków była zawsze najwyższa, a ludzie wracali po kolejne produkty wyrabiane zgodnie z tradycyjnymi recepturami.
Co tydzień w rozmowie z cyklu Tak się robi biznes na Starówce! rozmawiamy z właścicielami firm na tematy związane z prowadzeniem działalności gospodarczej na terenie Zespołu Staromiejskiego. To wizytówka miasta, która przyciąga turystów z całego świata, ale też miejsce gdzie na co dzień swoje interesy prowadzą biznesmeni z różnych branż. W cyklu filmowym opowiadają o pomysłach na działalność, zdobywaniu klientów, metodach promocji, blaskach i cieniach tak prestiżowej lokalizacji jaką jest toruńska Starówka.
Chcesz być na bieżąco z informacjami z Torunia i okolic? Polub nas na Facebooku
Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś koniecznie zainstaluj naszą aplikację, która dostępna jest na telefony z systemem Android i iOS.
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
To tradycja.Tyle lat i wciąż ten sam smak... Pyszne pieczywo.
Najsmaczniejsze rogaliki i paluch
Najlepsze pieczywo w Toruniu! Paluchy i chlebek razowy!