
Już w najbliższy weekend warto odwiedzić Aquapark. Od piątku do poniedziałku (11-14 października) w cenie biletu dostępny będzie wodny tor przeszkód.
W poniedziałek zaś, z okazji swojego święta, Nauczyciele, którzy przyjdą na basen z rodziną, będą mogli zakupić bilety ulgowe za okazaniem legitymacji. Dodatkowo, przez cały weekend Olender bierze udział w akcji "Toruń za pół ceny". W restauracji wszystkie zupy i makarony będzie można zjeść za pół ceny, a w kręgielni o połowę taniej zapłacicie za grę oraz bilard. W SPA natomiast promocja obejmuje masaż klasyczny i sportowy.
Pod koniec bieżącego miesiąca Aquapark zaprasza małych i dużych na "Halloween na basenie". Strasznie zabawny wieczór rozpocznie się od godziny 18:00 w sobotę 26 października. Przebrania mile widziane. Najbardziej mroczny strój zostanie nagrodzony. Podczas imprezy czekają na Was konkursy z nagrodami. M.in. pojawią się konkurencje: „trupy w wodzie”, „straszny krzyk” , czy „wyścig stylem wampirzym”. W tym dniu Aquapark zmieni swoje oblicze, dzięki upiornym dekoracjom.
Jesienią warto przygotować naszą skórę na zmianę temperatury. Pomogą w tym nowe promocje w SPA Olender, m.in. zabieg pielęgnacyjny ciała z wykorzystaniem kapsuły SPA + masaż całego ciała świecą (za 270 zł) lub masaże peelingujące (za 130 zł). Cała oferta jest dostępna na www.olender.info Do 31 października trwa również promocja na: wypełnianie zmarszczek kwasem hialuronowym PRINCESS Volume 1 ampułka (1ml) (590 zł zamiast 690) i makijaż permanentny brwi (480 zł zamiast 650 zł). Rezerwacji zabiegów dokonują: Recepcja hotelowa 56 622 06 06, Manager SPA 797-906-908, Kosmetologia estetyczna 606 322 683.
W Restauracji Olender pojawiły się sezonowe specjały, m.in. carpaccio z pieczonego buraka z serem solankowym i rukolą (14 zł), krem z dyni z mleczkiem kokosowym (10 zł), placek węgierski z gulaszem z dzika oraz surówką (32 zł). Całe jesienne menu dostępne na stronie www.olender.info
Na św. Marcina restauracja Olender zaprosi na smaczną gęsinę. W menu zaproponujemy danie nagrodzone na prestiżowym konkursie Mazury Horeca. Od 9-go, aż do 11-go listopada 2019 r. finaliści tego konkursu zaproszą na gęsią ucztę, w której znajdzie się jako przystawka: wątróbka gęsia z jabłkiem owinięta wędzonym boczkiem z sosem śliwkowym i konfiturą z czerwonej cebuli, zupa: consomme z pieczonej gęsi z domowym makaronem, danie główne: konfitowane gęsie udo w sosie żurawinowym z puree z buraka i rozmarynowymi kopytkami, a na deser: ciasto dyniowe z żurawiną. Cena zestawu dla jednej osoby wynosi 75 zł. Stoliki można rezerwować od 4 do 8 listopada, pod numerem telefonu 56 622 06 06 (wew. 60) lub mailowo: gastronomia@olender.info
Natomiast 30 listopada odbędzie się Andrzejkowy wieczór w Kręgielni. W programie turniej w kręgle o Puchar Prezesa, zabawy i wróżby Andrzejkowe oraz konkurs dla jasnowidzów. Możliwość rezerwacji stolika z cateringiem w cenie 50 zł pod numerem 56 622 06 06. Więcej informacji o magicznym wieczorze wkrótce na stronie www.olender.info
Chcesz być na bieżąco z informacjami z Torunia i okolic? Polub nas na Facebooku
Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś koniecznie zainstaluj naszą aplikację, która dostępna jest na telefony z systemem Android i iOS.
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze opinie