13°C bezchmurnie

Dlaczego na dobrego burgera trzeba poczekać?

Relaks, Dlaczego dobrego burgera trzeba poczekać - zdjęcie, fotografia

O dobre jedzenie w Toruniu nie jest trudno. Problem pojawia się, kiedy nie chce nam się wychodzić z domu i trzeba zamówić jedzenie na dowóz.

Oczywiście toruńska gastronomia idzie z duchem czasu i wiele restauracji w naszym mieście posiada swoich kierowców. Niestety, nie oznacza to, że swoje danie dostaniemy w pięć minut. Poczekać trzeba i to nie tylko w godzinach szczytu.

Klienci często nie rozumieją, dlaczego na swoje zamówienie trzeba czekać od kilkunastu do kilkudziesięciu minut. Jednak odpowiedź wydaje się bardzo prosta - restauracje, wbrew pozorom, po prostu dbają o swoich klientów.

- Trasa to maksimum dwa punkty, które są obok siebie, bo te dania muszą przyjechać do klienta ciepłe - tłumaczy Paweł Stolarczyk z Byczego Burgera. Mamy także system podtrzymania ciepła w naszych torbach termicznych i klienci zaczęli to doceniać.

Oczywiście dowóz to nie wszystko. Ważny jest też sposób zrobienia naszego dania. Przykładowo, w Byczym Burgerze do przygotowania produktu przywiązuje się ogromną uwagę. Paweł Stolarczyk podkreśla, że przyrządzenie dobrego jakościowo burgera wymaga czasu.

- To nie jest fast food i każdy, kto był już u nas wcześniej wie, że trzeba trochę poczekać. Klienci liczą się z długim czasem oczekiwania, jeśli wiele osób jednocześnie będzie chciało dostać takiego burgera, jakiego przygotowujemy i takiej jakości na jakiej nam zależy - podkreśla właściciel Byczego Burgera.

Chcesz być na bieżąco z informacjami z Torunia i okolic? Polub nas na Facebooku  


Dlaczego na dobrego burgera trzeba poczekać? komentarze opinie

Dodajesz jako: Zaloguj się

Ostatnie video - filmy na ototorun.pl